JA Solar

Ja Solar 

JA Solar Holdings Co., Ltd. is wereldwijd toonaangevend producent van high-performance zonne-energie producten dat zonnelicht in elektriciteit converteert. Onze producten worden zowel residentieel en commercieel, als ook in het kader van de terrestrische fotovoltaïsche centrale projecten gebruikt.

JA Solar werd opgericht in mei 2005 en is sinds februari 2007 beurs genoteerd aan de NASDAQ. Sinds 2010 hebben wij ons als onderneming naar een wereldwijd toonaangevend producent van zonnecellen kunnen vestigen. JA Solar gebruikt naast haar internationale ervaring in de industrie vooral haar sterktes in het PV onderzoek en ontwikkeling, om unieke technologieën in de modulaire opbouw en cel productie voor onze klanten continue te optimaliseren. Daarbij hechten wij, in het belang van onze klanten en hun projecten, vooral belangstelling aan de efficiënte connectie van individuele zonnecellen in het paneel. Hierdoor wordt een bijzonder hoge prestatie en een hoge vermogensklasse van de panelen garandeert. Jarenlange ervaring in de industrie, het bewustzijn van onderzoek en ontwikkeling als sleutel voor innovatie, een wereldwijd opererende en toegewijde klantenservice, continuïteit en stabiliteit – dit alles maakt ons en JA Solar tot een competente en betrouwbare partner voor uw projecten. We zijn er voor onze klanten vanaf het begin af aan, van het verstrekken van informatie en advies over de uitvoering van projecten tot en met de service en onderhoud – dit vormt een lange termijn partnerschap en de basis voor een hoge klanttevredenheid. Dat is ons doel bij JA Solar.

JA Solar laboratorium van de paneelfabrieken zijn door TÜV Zuid-Duitsland gecertificeerd. De productie en kwaliteit wordt regelmatig door inspecties door onafhankelijke instituten zoals de PI-Berlijn en Solar- IF onderzocht. 

JA Solar is de eerste onderneming met 100% PID vrije massaproductie. Anti-PID: resistentie tegen PID- effecten (Potential Induced Degradation)

✓  JA Solar panelen
✓  Tests en certificaten
✓  Leidend kwaliteitsmanagement systeem
✓ uitstekende kwaliteitsbeveiliging van              de producten
✓  100% geautomatiseerde Inhouse- paneelproductie, om de  productkwaliteit en de prestatie
 te waarborgen