AEG

AEG zonnepanelen: kwaliteit

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

AEG : Duits hart, wereldwijd bereik
AEG Solar Solutions PV geregistreerd en gevestigd in Nürnberg, Duitsland en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië. 
AEG: een wereldwijd voordeel

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren, is het mogelijk om voor elke klant een product te leveren die aan de klant- en marktspecifieke behoefte voldoet. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG® worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

AEG Industrial Solar® is de ideale partner voor zowel commerciële als privé eindgebruikers. Bij alles wat de mensen van AEG® doen streven zij naar de waarde van hun merk AEG®. Bij de glas panelen van AEG 30 jaar garantie op de vermogensopbrengst.